MUĞLA / MİLAS - Ağaçlıhöyük Ertuğrul Menteşe Ortaokulu

CUMHURİYET 100 YAŞINDA!

29 Ekim 1923'te Ata'mızın ilan ettiği  Cumhuriyet Bayramı'nın 100.yılını okulumuzda coşkuyla kutladık. Öğrencilerimizin okuduğu şiirleri, hazırladıkları Atatürk gösterilerini gururla  izledik.

İlkokul öğrencilerimizin Kafkas yöresi dans gösterisi, ortaokul öğrencilerimizin zeybek oyunu öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve programa katılan misafirlerimiz tarafından ilgiyle izlendi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilerinin ödüllendirilmesiyle sona erdi.

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi "Ey Yükselen yeni nesil! Cumhuriyet'i biz kurduk onu yaşatacak ve yüceltecek sizsiniz. " Cumhuriyet gençler sayesinde yüzyıllarca yaşayacaktır.

100. yılımız kutlu olsun.

Yayın: 01.11.2023 - Güncelleme: 01.11.2023 11:28 - Görüntülenme: 119